Lirik Lagu Rasah Bali
Home » Lirik Lagu Rasah Bali – Happy Asmara Ft. Delva

Lirik Lagu Rasah Bali – Happy Asmara Ft. Delva

by Tri Laksono Adi Prabowo

SATUMENITNEWS.COM – Lirik lagu rasah bali baru-baru ini menjadi viral dan trending topik peringkat dua di Youtube. Lagu tersebut dibawakan oleh Happy Asmara dan Delva yang diunggah di kanal Youtube RC Music pada Rabu (7/12).

Lirik Lagu Rasah Bali

Opo ora ngerti roso ati iki
Bien kowe tau ngelarani
Tatu uwes mari ora arep baleni
Nimas aku uwes ora sudi

Wes sabendinane mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah
Kangmas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Baca juga :  Konser Jkt48 11th Anniversary Bakal Digelar di Semarang

Rungokno kangmas aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Rungokno kangmas aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Ceritoku karo kowe uwes tak rampungi
Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki
Cukup sewates konco aku karo kowe
Orasah bali aku wes ora sudi
Orasah bali aku wes ora sudi

You may also like

Leave a Comment